Wie en wat

Spiegelende Vrouwe

Martine Hertogs

Wie?

De weg naar binnen is de oeroude vrouwelijke manier van groeien, weten en zijn.

 

Een diepe persoonlijke crisis bracht mij een twintigtal jaren geleden op het pad van spirituele groei.

Als sjamane en hogepriesteres (derde graad inwijding) heb ik mij tijdens dit groeiproces meer en meer verbonden met de grote vrouwelijke kracht Hekate, Oermoeder en Oerkracht van Leven/Dood/Leven, die ik nu intens in mijzelf mag ontmoeten.

Via trom en zang wil ik u vanuit Haar kracht begeleiden in een helende sjamanistische Zielereis naar een (nieuwe) sterke verbinding met jou Ziel, je innerlijke Vrouw , om uw eigen innerlijke krachten en wijsheden te ontdekken en deze in de wereld te zetten.Ik behaalde mijn Master in de Psycho- en Pedagogische wetenschappen en het getuigschrift  Counselling in existentiĆ«el welzijn bij de KUL.

Gedurende 27 jaar was ik leerkracht psychologie, communicatieve en sociale vaardigheden in het TSO en ontwikkelde daarbij in de begeleiding van leerlingen een methode gebaseerd op de sjamanistische techniek van innerlijke reizen.


Wat?


Tijdens de individuele begeleiding vertrekken we van een concrete persoonlijke  vraag en reizen met jouw Ziel als begeleidster in je onderbewuste om te ontdekken  wat je  blokkeert en wat je kan aanzetten tot groei. Tijdens de reis ontvang je bovendien de nodige heling en kracht om jou transformatie in de wereld te zetten


In de begeleiding van de vrouwengroepen ligt de klemtoon op het opnieuw ervaren en ontplooien in onszelf van het oorspronkelijke vrouw-zijn en dit zowel op persoonlijk, relationeel als op spiritueel vlak.

 We vertrekken vanuit een ontmoeting met  de Ontembare Vrouw in onszelf en  vanuit de kracht van de oude verhalen.

Oude matrilineaire wijsheden worden steeds geĆÆntegreerd in de wijsheid van de eigen ervaring tijdens een  helende sjamanistische reis.

In elke groep genieten we van de ondersteuning, geborgenheid en humor die vrouwen aan elkaar  bieden wanneer zij  samen zijn.


De Godinnencirkel wordt gevormd door een vaste groep vrouwen die rond volle maan samenkomen.

Elke vrouw heeft zich verbonden met de energie van een Godin die zij in zichzelf ervaart en vanuit deze verbinding werken we helend voor de mensen die ons dit gevraagd hebben.  De vraag om heling is kosteloos maar wordt best persoonlijk of telefonisch ingediend.

Deze  Godinnencirkel is een ode aan het oeroude cirkelwerk van priesteressen.
Spiegelende Vrouwe  -  E-mail: spiegelendevrouwe@gmail.com  - Mobiel: +32 (0)476 435 784